アジア・オセアニア研究教育機構(Q-AOS)ポスターセッション

ポスター発表会 意見交換Poster Presentation Discussion Boards

発表者

19.范佳欣(生物資源環境科学府・博士課程)
Like145 1つ星
読み込み中...
comment 2
エノキタケの有望な価値の拡大とその持続可能な開発の見通し

SDGs番号

  • icon
PDF
エノキタケ、栄養価の高い低カロリー食品、そしてアミノ酸とビタミンの優れた供給源。世界のエノキタケ市場は、2026年までに1億5,174万米ドルに達すると予測されています。最大の消費者市場の1つであるアジア。日本だけでも、えのき茸の年間生産量は14万トンを超えています。 この研究の目的は、エノキタケの未解明の価値をさらに拡大し、脂質成分とエノキタケの発生におけるその重要な役割を探ることです。

意見交換

タイトル/コメント/投稿者氏名を入力してください


過去の意見交換

タイトル
c
コメント
好,很好
投稿者
E
投稿日
2021/10/14
タイトル
Question
コメント
Why are you conducting research focusing on enoki mushrooms? ”Global Enoki mushroom market is projected to reach USD 1517.4 million by 2026.” As mentioned above, it has been pointed out as a premise, but what are the factors that increase consumption to that extent? I would like to know a little more about the sustainable development of enoki mushrooms. Why does sustainability need to be re-emphasized there? Is there any problem in the current situation?
投稿者
Q-AOS Atsushi TANAKA
投稿日
2021/10/18