The 7th Asian Natural Product Conference (Resource Recycling Cluster)

On July 26th, 2021, Assoc.Prof. Kuniyoshi Shimizu, who is the chief of Functional Natural Products Module in Resource Recycling Cluster, organized “The 7th Asian Natural Product Conference”. In this conference, seven researchers from five universities in Japan, Philippines, China, Turkey, Indonesia, Thailand, and Egypt presented about the chemistry of natural products. They actively discussed characterization and purification of natural compounds from natural sources, as well as biotransformation to develop new lead compounds. Furthermore, the participants explained the potential importance of bacetriocins and other bioactive natural lead compounds in treatment of various diseases.

<Details on this conference>

●The 7th Asian Natural Product Conference Summary (PDF)

●Asian Natural Products Conference Website :https://www.anpc.jp/index.html