The 6th Asian Natural Product Conference (Resource Recycling Cluster)

On May 13th, 2021, Assoc.Prof. Kuniyoshi Shimizu, who is the chief of Functional Natural Products Module in Resource Recycling Cluster, organized “The 6th Asian Natural Product Conference”. In this conference, seven researchers from five universities in Japan, Philippines, and Egypt presented about the natural products, especially from ocean. Themed in marine natural products, wide range topics such as marine ecology, marine biology, marine chemistry, phytochemistry, and biochemistry, as well the interesting novel research and the future prospect were actively discussed.

<Details on this conference>

●The 6th Asian Natural Product Conference Summary (PDF)

●Asian Natural Products Conference Website