The 4th Asian Natural Product Conference -bridge between Asia and Africa- (Resource Recycling Cluster)

On December 16th, 2020, Assoc.Prof. Kuniyoshi Shimizu, who is the chief of Functional Natural Products Module in Resource Recycling Cluster, organized “The 4th Asian Natural Product Conference -bridge between Asia and Africa-“. In this conference, six researchers presented the use of natural materials from 5 universities and research center in Thailand, Japan, and also Egypt and Tanzania. Topics from various perspectives such as chemistry, biochemistry, and omics aspects for crude drugs, cosmetics, and functional foods were presented. The current situation and future possibilities of interesting novelty natural product research were conferred in a lively discussion as well.

<Details on this conference>

●The 4th Asian Natural Product Conference Summary (PDF)

●Asian Natural Products Conference Website