JAPAN HEALTHCARE CONFERENCE (Medicine and Health Cluster)

“Japan Healthcare Update Conference” was held on 4-6 March,2021 Virtually in Abu Dhabi, UAE. The conference aimed at presenting to participants cutting edge developments in healthcare in Japan.
The program will comprise an exciting combination of lectures, presenting the latest in innovative techniques in fields ranging from regenerative medicine, oncology, robotics, AI, and gene therapy. We, Telemedicine Development Center of Asia, International Medical Dept in Kyushu University Hospital, participated as the main advisor in providing consulting on teleconferences for well-planning and managing this conference.

Program (Please click above picture and open the PDF file)

Pictures on this conference