How to tackle with COVID-19 in Asia ~Teleconference between National Taiwan University and Kyushu University Hospital~(Medicine and Health Cluster)

A new teleconference on emergency medicine between National Taiwan University and Kyushu University Hospital was held.
The topic was “How to tackle with COVID-19 in Asia”. COVID-19 is a quite serious issue not only in Asia but in the world.
This time, we invited some Asian institutes which were fighting against this disease. Through the teleconference, experiences and knowledge on COVID-19 were shared among participants to overcome this crisis. This conference was simultaneously streamed out, more than 3,800 people received the streaming in total.