Environmental Economy ModuleChief: Shigemi Kagawa

We will provide countermeasures against unpredictable global climate changes and biodiversity crisis in recent years through forming the governance methods for reducing greenhouse gases emissions and for realizing low-carbon society.

January 21 to 23, 2020, We attended Policy Workshop on SDGs and the Great East Japan Earthquake Reconstruction held in Sendai-shi, Miyagi. In this WS, We had 14 oral presentations and discussed on how the SDGs can be achieved through a relevant policy at the workshop. We also visited the Higashimatsushima Earthquake Reconstruction Lore Museum and studied how the Higashimatsushima city has been recovered from the earthquake and tunami disasters so far.

2020 Autumn, we will attend Policy Workshop on SDGs and the Great East Japan Earthquake Reconstruction.