Resource Recycling ModuleChief: Keiko Sasaki

Establishment of resource recycling society system in Asian and Oceanian zone

Curtin University, Murdoch University, CSIRO, Western Austrian School of Mines (2 members, 1 time)

Collaboration on development of biotreatment of refractory gold ores has started.
JSPS Kokusai (B) and JSPS Core-to-Core program were funded for FY2019-2023 and for FY2020-2022.

Taipei University of Science and Technology, National Cheng Kung University, Taiwan (1 member, 2 times)

Invited talks were presented in international symposium, and future joint education plan has been discussed.

EARTH 2019, Korea (1 member, 1 time)

A new flotation process was presented.

Visiting students from China University of Geoscience (CUG) (2 members, 2 times)

Two visiting students from CUG through CSC program and MOU with KU.

Publications of collaborative researches

Two papers with China (2 members, 2 times)
One paper with Korea (1 member, 1 time)

Curtin University, CSIRO (3 members, 2 times)

In collaboration on development of biotreatment of refractory gold ores, the advanced characterization techniques will be applied through JSPS Kokusai (B). Two students will join from Kyushu University. MOU with Curtin University is under preparation.

Vidyasirimedhi Institute of Science and Technology (VISTEC), Mahidol University, Thailand  (2 members, 1 time)

Visit is planned after the conference of Asian Clay 2020 in Pataya to discuss on clay assisted photocatalysts.

Goldschmidt 2020, Hawaii  (2 members, 1 time)

Stabilization of anionic radioactive nuclei is presented.

Receiving visiting scholars from China (2 members, 2 times)

One visiting professor from University of Science and Technology of China through JSPS and one visiting PhD student from Tianjin University through CSC.

Receiving 2 students from Indonesia (2 members, 2 times) through LPDP scholarship

Routine Skype meetings with Curtin University