Mining System ModuleChief: Hideki Shimada

For sustainable mineral and fuel resources development in later ASEAN countries to establish the infrastructure maintenance, to develop mining system, and so on.

Institute Technology Bandung (2 members, 3 times)

The joint researches such as how to develop the underground coal mines and gold mines can be carried out. Student exchanges as the double degree program have be carried out.

Yangon Technical University (2 members, 2 times)

The joint researches such as how to develop the tin-tungsten underground mine can have carried out.

Western Austrian School of Mines (2 members, 1 time)

Student exchange and a mine tour for students have be discussed.

Hanoi University of Mining and Geology(1 member, 1 time)

Joint symposium and future joint research plan have be discussed.

The joint researches such as how to develop the underground coal mines and gold mines can be continued. Student exchanges as the double degree program will be continued.

The joint researches such as how to develop the tin-tungsten underground mine will be continued.

Mongolian University of Science and Technology Geology (1 member, 1 time)

The joint researches such as how to develop the open-pit fluorite mine will be discussed.

China University of Mining and Technology Geology (3 member, 2 time)

The joint researches such as how to develop the deep underground coal will be discussed.