Asia and Japan Module Chief: Akinori  Isogai

We are studying various issues relating Japan and other Asian countries and regions from the perspectives of economy, culture, and history.

On March 2020, we had planned to hold a Young Scholars’ Seminar “Crossing Borders between Architecture and Art: New Approaches to Tomb Decorations and Dunhuang Murals”. The Seminar, however, was postponed to 2020 academic year by the infection expansion of Coronavirus.

– A Young Scholars’ Seminar “Crossing Borders between Architecture and Art: New Approaches to Tomb Decorations and Dunhuang Murals” will be held.
– An international Conference will be held to invite Dr. Robert Boyer (Chercheur associé à l’Institut des Amériques) with his keynote speech entitled “The lessons of BREXIT and the future of EU”.